La Vanguardia (Català)

Cellnex Telecom compra per 18 milions la italiana CommsCon

- Efe

Cellnex Telecom, dirigida per Tobías Martínez i presidida per Francisco Reynés, ha reafirmat la seva aposta per Itàlia amb l’adquisició, per 18,65 milions d’euros, de CommsCon, operador que proveeix solucions de cobertura per a banda ampla mòbil en grans espais oberts o tancats amb una gran concentrac­ió d’usuaris. Segons va informar Cellnex, aquesta operació la posiciona com un referent en els sistemes d’antenes per a cobertura mòbil i consolida el centre de competènci­a en aquest àmbit que la companyia ha localitzat a Itàlia.

Fundada el 2002, CommsCon està especialit­zada en la provisió de serveis de cobertura als operadors de telefonia mòbil en àrees de gran afluència com aeroports, hospitals, estadis o grans oficines. La companyia opera a Itàlia 85 sales o cambres tècniques que allotgen 720 estacions base que canalitzen el trànsit de dades. Aquestes sales connecten al seu torn amb 12.200 petites antenes en els anomenats DAS (sistemes d’antena distribuït­s) operats per CommsCon.

Aquest conjunt d’infraestru­ctures ofereixen cobertura en espais de gran afluència com els metros de Milà, Gènova i Brescia, els estadis de San Siro a Milà o de la Juventus a Torí, l’aeroport de Milà-Malpensa, els hospitals de Bèrgam i Milà, els túnels d’alta velocitat a Bolonya o el centre històric de Milà.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain