La Vanguardia (Català)

Cabo San Roque obre les Nits d’Estiu al CaixaForum

- Barcelona

El Mural sonor de la formació de música experiment­al Cabo San Roque obre avui les Nits d’Estiu del CaixaForum. Es tracta d’un concert vertical (un mural de 12 x 6 metres) al centre del Pati Anglès amb més de 30 màquines sonores, que són els instrument­s inventats pel grup.

Les Nits d’Estiu del CaixaForum arriben disposades a oferir art i lleure en les càlides nits de juliol i agost a Barcelona. Cada dimecres hi haurà música, teatre, dansa, art urbà i òpera, una iniciativa impulsada per l’Obra Social La Caixa.

A més a més, Cabo San Roque també muntarà el Jardí de les Hespèrides, una sèrie d’instal·lacions per tot el CaixaForum perquè el públic pugui veure i tocar les seves màquines sonores tan particular­s.

Aquestes instal·lacions es mantindran entre el 13 de juliol i el 24 d’agost.

El cartell artístic d’aquest any presenta actuacions com les de la diva marroquina Oum, que estrenarà el seu nou àlbum, Zarabi, i d’un dels millors grups europeus de música xinesa, el Silk String Quartet.

Igualment, hi haurà espectacle­s com Il barbiere di Siviglia, Bachx2 i Concerto a tempo d’umore.

Una de les novetats d’aquest any és l’Art in motion, que consisteix en la selecció de quatre artistes per al premi Pinzell de Cuixart 2017 que pintaran les seves obres en directe.

La cita dels dimecres al CaixaForum oferirà un total de nou concerts i espectacle­s de reconeguts artistes nacionals i internacio­nals, i amb una aposta especial per la música experiment­al catalana.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain