La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Les rereguarde­s de la revolució. Cures, vulnerabil­itats i pràctiques culturals.

Diàleg entre persones i iniciative­s de la ciutat amb la dimensió del moviment de les Panteres Negres: menjadors socials, guarderies autogestio­nades... Arts Santa Mònica. Rambla, 7 (16.30 hores).

La ciencia en la sombra.

Presentaci­ó d’aquest llibre de J.M. Mulet. Casa del Llibre. Rambla de Catalunya, 37 (19 hores).

Mozart & Barcelona.

Passejada per les òperes de Mozart i els espais de la ciutat de Barcelona on va arribar la música del compositor. Centre cívic Pere Pruna. Ganduxer, 130 (19 hores). 5 euros.

Hi havia una vegada.

Presentaci­ó d’aquest llibre que explica una selecció de contes il·lustrats de Jaume García Arija. Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l’Àngel (19 hores).

Barcelona Surf Film Festival 2016.

Inici d’aquest festival anual de cinema de surf a l’aire lliure. Museu Marítim de Barcelona - Drassanes Reials. Avinguda de les Drassanes, s/n (fins dissabte, 19.15 hores). 5 euros.

Barcelona Piano Academy.

Últim recital del cicle a càrrec de la pianista Daria Piltyay (Iekaterinb­urg, Rússia). La Pedrera. Passeig de Gràcia, 92 (20.30 hores). 9 euros.

Cinema a la fresca.

Projecció de la pel·lícula WALL-E. Mitja hora abans hi haurà música d’acordió amb Josep Garrido. Parc de Joan Miró. Vilamarí, 61 (21.30 hores).

Sing-Along!.

Cinema musical amb karaoke i animació a l’aire lliure. Poble Espanyol. Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 (22 h). 12 euros.

Como entrenar a tu dragón 2.

Projecció d’aquesta pel·lícula de Dean DeBlois, Estats Units. Centre cívic Vil·la Florida. Muntaner, 544 (22 hores). Gratuït.

Trajectes llargs per a embarcacio­ns petites.

Enric Ases presenta un mosaic de microhistò­ries en clau tragicòmic­a. Pati de La Casa Elizalde. València, 302 (22 hores). Gratuït.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain