La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

POLÍTICA. El no del PSOE manté el bloqueig i significar­ia anar a unes terceres eleccions. Així s’ha pronunciat Mariano Rajoy després de la seva reunió amb Sánchez.

INTERNACIO­NAL. Ankara admet errors en les purgues. El Govern turc reacciona davant les crítiques internacio­nals a les represàlie­s després del fallit cop d’Estat.

CULTURA. Junts, cançó catalana de l’estiu .El tema, de Jordi Ninus, succeeix el Som de Cybee i el Viure de Pokers, vencedors de les anteriors edicions.

PSICOLOGIA. Cinc motius pels quals algú pot enamorar-se .L’ olor corporal o l’atractiu de l’altre són algunes de les raons esgrimides per la ciència.

SEXUALITAT. L’origen de l’orgasme femení. Va poder tenir un paper fonamental per a la vida humana: iniciar l’ovulació, segons un estudi de la Universita­t de Yale.

MENJAR. Per què les ampolles de vi no tenen data de caducitat. Que siguin begudes estables i duradores no vol dir que es puguin consumir sempre.

MOTOR. Tres de cada deu conductors espanyols confessa haver circulat amb la ITV caducada. Circular sense la inspecció al dia pot ocasionar multes de fins a 500 euros.

MODA. Per què ens agrada tant Mickey Mouse? Quin és el seu secret perquè it girls com Chiara Ferragni o Kate Moss caiguin rendides als seus encants?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain