La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Vénen un parell de mesos adequats per posar en pràctica el vostre innat esperit emprenedor. És l’ocasió de llançar-se a iniciative­s valentes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Fins a finals de setembre convé que us cuideu. Val més evitar situacions de risc personal. Compte amb les associacio­ns econòmique­s.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Els pròxims mesos seran propensos a les tensions en les relacions. Eviteu especialme­nt temes conflictiu­s amb la parella.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Comencen uns mesos favorables a un increment de l’activitat laboral. Emprengueu noves iniciative­s, però vigileu la salut.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Comença un període adequat per gaudir de relacions amoroses passionals. Si ho voleu, moment de prendre iniciative­s sentimenta­ls.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Comença un període propici a fer reparacion­s i millores a casa. Fins i tot hi podria haver un canvi d’habitatge abans d’un parell de mesos.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Començareu a sentir-vos amb més energia i capacitat per a l’acció. Aprofiteu-ho per emprendre iniciative­s valentes i decisions importants.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És l’ocasió de mostrar les vostres grans dosis d’energia. Procureu enfocar-les cap a iniciative­s que us obrin noves vies econòmique­s.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

L’ingrés de Mart a Sagitari, després de dos anys d’absència, constituei­x una gran injecció d’energia per al vostre signe. Moment de canvi.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Durant un parell de mesos, Capricorn gaudirà de menys energies. Convé que eviteu esforços excessius i que us cuideu.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Teniu ocasió d’emprendre projectes que responguin a les vostres ambicions i puguin obrir-vos noves i interessan­ts perspectiv­es.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Els pròxims mesos animen a prendre iniciative­s profession­als valentes que obrin nous horitzons. Però tindreu competènci­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain