La Vanguardia (Català)

Parli “dels seus deutes”

La tornada de José Luis Moreno a ‘Hable con ellas’ desperta expectació

- J. RICOU Lleida

Tot està preparat al plató d’Hable con ellas per rebre aquesta nit (22.00 hores) José Luis Moreno després de la fugida sonada del productor en la seva visita a aquell mateix programa de Telecinco la temporada passada. Moreno es va aixecar del sofà i va deixar plantades les presentado­res en ple directe quan una d’elles (Yolanda Ramos) li va reclamar el pagament d’un antic deute de 25.000 pessetes. Se’n va anar per on havia entrat pràcticame­nt sense acomiadar-se.

Ara el productor televisiu ha acceptat una altra invitació de Mediaset (la cadena no para de sorprendre) per deixar-se entrevista­r al mateix programa. Tot i que de totes les presentado­res que hi havia al plató el dia de la fugida, només queda Sandra Barneda. I la pregunta que ja es fan molts teleespect­adors, a només unes hores per l’esperada cita d’Hable con ellas és si Barneda –que hi tindria tot el dret pel poder que li atorga ser l’única testimoni del que va passar– traurà el tema que va encendre l’espurna de la polèmica.

José Luis Moreno s’ha prodigat en

El productor torna a Telecinco després d’haver fugit, en ple directe, quan va ser acusat de mal pagador

els últims mesos per diferents cadenes per explicar, entre altres assumptes relacionat­s amb la seva feina, els ensurts desagradab­les que va viure a casa seva a causa de la irrupció de lladres. Aquelles històries ja són conegudes –televisiva­ment caldria dir que estan cremades– així que per a una part de l’audiència (si es fa cas del que es cou en fòrums i xarxes socials) el que realment interessa ara és no perdre detall de la reacció del productor si les presentado­res del programa decideixen tornar a treure, en rigorós directe, el tema dels pretesos deutes i presumptes impagament­s a treballado­rs, una cosa que Moreno sempre ha negat.

Fa dos anys, en l’anterior visita del productor a Hable con ellas l’abril del 2014, tot anava sobre rodes fins que Yolanda Ramos li va reclamar que li pagués 25.000 pessetes per una feina com a ballarina a Noche de fiesta, que Moreno dirigia.

La cosa es va tensar encara més quan Ramos va apuntar que altres treballado­rs tampoc no havien cobrat el sou que el productor els havia promès. “Aquest és el millor moment per reclamar-los”, va respondre Moreno en to jocós i intentant rebaixar la tensió. Però les acusacions de la presentado­ra van continuar i José Luis Moreno va esclatar: “Això per a mi no és un lloc amable. Així que, senyores, amics, no parleu amb elles”, va dir abans de marxar del programa.

Ningú no sap, excepte el mateix Moreno, si el productor ha acceptat la nova invitació per aclarir el que va passar aquell dia i tota la polèmica posterior en què Moreno fins i tot va amenaçar de presentar una denúncia als jutjats. Va arribar a córrer per les xarxes quan Mediaset va posar fi a l’última temporada d’Hable con ellas que darrere d’aquella decisió hi podia haver la mà llarga de Moreno. Afirmació que no ha estat mai, per descomptat, confirmada. Per relaxar l’ambient, el programa tindrà, entre altres convidats, Carlos Lozano.

 ?? GTRES / ARXIU ?? El productor televisiu es deixarà entrevista­r avui per Sandra Barneda al programa de Telecinco
GTRES / ARXIU El productor televisiu es deixarà entrevista­r avui per Sandra Barneda al programa de Telecinco

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain