La Vanguardia (Català)

El ‘reality’ d’Obregón es dirà ‘Algo pasa con Ana’

- Efe

Ana Obregón tornarà “molt aviat” a la televisió amb Algo pasa con Ana, un espai que s’emetrà al canal DKiss i portarà a la pantalla petita la cara “mai vista” de l’actriu i presentado­ra gràcies a un equip del programa que “no es perd cap detall” de totes les cites de la seva “atapeïda” agenda. Aquest espai, que ja està gravant la productora Globomedia per a DKiss, deixarà veure, segons un comunicat de la cadena, l’Ana “més divertida i natural” en diferents esdevenime­nts, cites, compromiso­s, jornades de compres, retrobamen­ts o festes.

Un dels esdevenime­nts que apareixera­n a Algo pasa con Ana serà la gala benèfica Starlite, un acte que va reunir aquest dissabte a Marbella famosos i cares conegudes del panorama nacional com Carmen Thyssen, Cayetano Rivera, Eugenia Martínez de Irujo, Miguel Bosé, Alejandro Sanz o Imanol Arias. L’actriu i presentado­ra, una d’habitual d’aquesta cita estiuenca que busca recaptar fons per a causes benèfiques, no va anar sola a aquesta setena edició de la gala, sinó amb Antonio Banderas i Sandra García-Sanjuán d’amfitrions.

Obregón encara continua immersa en l’enregistra­ment i es desconeix la data de l’estrena, però aviat la cadena donarà més detalls sobre aquest nou projecte. Aquest tipus de format, en què s’acompanya el protagonis­ta en el seu dia a dia, és de l’estil del que va emetre MTV amb Alaska i Mario Vaquerizo. Segons explica el canal, a Algo pasa con Ana es podrà veure “el costat més divertit i natural” de l’actriu i presentado­ra. Hi ha qui el compara amb Las Kardashian.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain