La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

medallerRI­O 2016. Mireia espanyol Belmonteen l’Olimpíadao­bre el camídel Brasil.del L’estrella catalana de la natació recull el bronze en els 400 m estils.

DINERS. Els jocs de Rio de Janeiro ,enun país en crisi, donaran pas a noves polítiques del Govern brasiler marcades per les privatitza­cions.

POLÍTICA. Fins on anava a cedir Rajoy? El document plantejat pel PP a Sánchez i Rivera era tan obert que hi cabia qualsevol acord o cap.

FUTBOL. Els tres pecats del Barça a Wembley. A l’equip se’l va veure mancat de ritme, normal a hores d’ara de la pretempora­da, cosa que va influir en la derrota (4-0).

INTERNACIO­NAL. La UE s’allunya de Turquia. La relació de Brussel·les amb Ankara es debilita després de la dura purga del president turc Erdogan.

VIDA. La cara oculta del lloguer vacacional a Espanya. L’augment del turisme i l’escassetat d’habitatge assequible provoquen inflació descontrol­ada en zones costaneres.

CULTURA. Els secrets de la vida de Houdini, el mag més cèlebre de la història. Una biografia revela secrets de la vida de l’escapista: els seus ardits més audaços.

ECONOMIA. L’enlairamen­t del pagament per mòbil. L’augment dels smartphone­s i l’arribada de Samsung i Inditex impulsen el canvi en els mètodes de pagament.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain