La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tot i que aquestes setmanes tendeixen a agilitar-se els afers laborals, hi ha vells problemes que us podrien arribar a portar complicaci­ons.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La dedicació a una activitat important podria fer minvar l’atenció deguda als vostres éssers estimats. Organitzeu-vos millor.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La complicada situació que amenaça la vostra projecció profession­al aquests dies podria afectar més directamen­t la família. Alerta.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Malgrat que teniu una gran lucidesa en les propostes a llarg termini, podríeu trobar dificultat­s per fer-les valer. Això tendeix a afectar-vos.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Una operació o negociació econòmica molt difícil podria arribar a repercutir en el vostre propi pressupost. Heu d’evitar clàusules poc clares.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Mercuri a Verge, oposat a Neptú, ara us farà notar més certa inestabili­tat en les relacions, tant de caire personal com laboral.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Aquestes setmanes el vostre signe tendeix a un estat anímic un pèl baix, cosa que es podria aguditzar. Eviteu esforços i procureu distreure-us.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Convé que us organitzeu bé per poder estar per un projecte important però difícil sense deixar de banda l’atenció deguda als éssers estimats.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Situacions complicade­s que afecten des de fa temps la família o fins i tot l’habitatge podrien arribar a interferir en la vostra projecció profession­al.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Tot i que és un període de molta lucidesa, ara podríeu tenir dificultat­s per comunicar-vos i fer valer les vostres propostes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Hi ha el risc que una inversió o operació econòmica molt complicada impliqui serioses pèrdues o repercutei­xi en el pressupost domèstic.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És probable que ara la parella no es mostri gaire comprensiv­a a sentiments i vivències importants per vosaltres en aquests temps.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain