La Vanguardia (Català)

THE YOUTH TURKISH O. SANT FELIU DE GUÍXOLS. 22.00 H

El Festival de la Portaferra­da presenta la jove formació turca

-

Barcelona

Danifilias & Sisfobias Exposició de Daniel Páez i Mr Sis, dos dels il·lustradors barcelonin­s més destacats del moment. Carrer Verdi 102 BXS. (l’exposició dura fins al 18 de setembre). Gratuït.

Harun Farocki. Empatia

Aquesta exposició reuneix una selecció àmplia de pel·lícules i de videoinsta­l·lacions fetes per un cineasta, escriptor i artista que amb la seva èpica influència es va convertir en una figura fonamental de la segona meitat del segle XX. Fundació Tàpies. Carrer Aragó 255 (l’exposició dura fins al dia 16 d’octubre). Set euros.

Girona

PALAFRUGEL­L

Els Catarres

La banda interpreta­rà el seu tercer àlbum Supernova, en què recrea el seu propi univers vital.

Jardins de Cap Roig. Auditori. Calella de Palafrugel. 22 hores. De 20 a 30 €

TORROELLA DE MONTGRÍ Nikolai Luganski

El pianista rus interpreta­rà Franck: Preludi, fuga i variació, Op. 18, transcr. Harold Bauer / F. Schubert: 4 Impromptus, D. 935/ Op. post. 142 / P. I. Txaikovski: Les estacions (selecció) / S. Ratxmanino­v. 36è Festival de Torroella de Montgrí. Espai Te. Riu Ter, 29. 22 h. De 28 a 34 euros.

CADAQUÉS

Black Music Big Band

La BMBB és la primera big band escola de les comarques gironines especialit­zada en música negra. 45 Festival Internacio­nal de Música de Cadaqués. Sala L’Amistat. Plaça Doctor Trèmols, 1. A les 19.30 h. Entrada gratuïta.

Tarragona CAMBRILS Antonio Orozco

El cantant barceloní torna als escenaris amb el seu nou treball

Destino. 42è Festival de Música de Cambrils. Parc del Pinaret. Avinguda del Mil·lenari, s/n. 22 h. De 35 i 45 euros. VIP: 60 euros.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain