La Vanguardia (Català)

EL MÉS COMENTAT AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

1.158. El TC troba en la unitat interna la clau del seu fre al sobiranism­e. La institució ha buscat mostrar fermesa sense radicalism­es en les seves sentències.

968. Puigdemont: “Els catalans decidiran aviat si Catalunya ha de ser un país lliure”. El president ha afirmat que els catalans

podran decidir “ben aviat”.

122. L’impossible: hi va haver votants d’esquerra que van votar el PP el 26-J? Les xifres suggereixe­n que a moltes províncies els vots de l’esquerra hi van contribuir.

76. El PP ataca TV3 per identifica­r Purito Rodríguez amb la senyera. La cadena va triar la icona de la bandera catalana per il·lustrar el cinquè lloc del ciclista.

57. TVE emet un reportatge en català i demana disculpes. Les xarxes socials s’omplen de comentaris i fins i tot Carles Puigdemont n’escriu un tuit.

50. Santi Vidal: “Espanya no és un Estat democràtic des del 2010”. El senador d’ERC i exjutge veu “inviable” jurídicame­nt la inhabilita­ció de Forcadell.

31. Erdogan rep un bany de masses en una manifestac­ió. El president turc diu que la

purga continuarà i assegura que “l’amenaça del cop d’Estat no s’ha superat encara”.

18. La selecció espanyola de bàsquet cau davant l’equip de Croàcia. Els de Scariolo perden un matx que dominaven per 14 punts.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain