La Vanguardia (Català)

Lohan trenca amb el seu nòvio per mals tractes

-

“Cap dona no pot ser maltractad­a i quedar-se amb la persona que ho ha fet si aquesta persona no està preparada per demanar perdó”; amb aquestes paraules al diari Daily Mail, l’actriu Lindsay Lohan (30) ha anunciat la ruptura amb el milionari rus Egor Tarabasov després que s’hagi fet públic un vídeo en què Tarabasov la sacseja violentame­nt en una platja de Míkonos.

En les impactants imatges, gravades des d’un cotxe que era just darrere del seu, es veu com l’actriu i el seu nòvio baixen del cotxe i comença un frec a frec en què ell intenta agafar-li un mòbil. “Dóna’m el meu telèfon”, crida ell mentre li agafa amb força el braç per l’esquena. Després d’aconseguir-l’hi prendre, fa una trucada mentre Lohan puja a la part posterior del vehicle.

La filmació sembla que ha posat el punt final a la relació de la problemàti­ca Lohan amb el milionari moscovita. En un altre enregistra­ment de fa menys de deu dies es pot sentir com Lindsay acusa el seu nòvio de voler-la estrangula­r. “Sisplau! Ha intentat estrangula­r-me. Gairebé em mata. Que ho sàpiga tothom. Fora de casa meva! Ja està. Ja no t’estimo. Has intentat matar-me, ets un maleït malalt. Hem acabat!”, va cridar la jove, que va demanar auxili des del balcó de la seva casa de Londres.

Però en comptes de denunciar-ho, l’actriu es va disculpar a les xarxes socials: “Estimats amics, estic bé. M’estic prenent un temps acompanyad­a de bons amics. Em sap greu haver exposat certs temes privats. Estava actuant a través de la por i la tristesa... Tots cometem errors. Lamentable­ment, els meus sempre han estat públics”, va dir.

Ara, en canvi, Lindsay Lohan ha decidit trencar definitiva­ment. Diu que està espantada del que Evor Tarabasov li pugui fer, perquè confessa que no és la primera vegada que han tingut lloc aquests episodis violents.

 ?? ECAA/ZDS / GTRES ?? Lindsay Lohan i la seva parella, Egor Tarabasov, al juny
ECAA/ZDS / GTRES Lindsay Lohan i la seva parella, Egor Tarabasov, al juny
 ?? CLARIN ?? Tarabasov forceja amb Lohan a Míkonos per agafar-li el mòbil
CLARIN Tarabasov forceja amb Lohan a Míkonos per agafar-li el mòbil

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain