La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Malgrat les complicaci­ons que potser s’han presentat últimament per fer la vostra feina, ara es veu encoratjad­a una negociació.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La parella es mostrarà molt receptiva a una qüestió en benefici dels fills. És important, ja que últimament s’han presentat serioses dificultat­s.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats per dur a terme la vostres tasques habituals. En cas que tingueu algun trastorn de salut, podeu comptar amb l’ajuda familiar.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La receptivit­at i l’actitud afectuosa que mostreu propicien l’entesa, sobretot amb els fills. Facilitats també per expressar la vostra creativita­t.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Malgrat els obstacles que s’han presentat aquests dies en l’àmbit econòmic, disposeu de recursos per a un afer familiar.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Venus a Verge, favorable amb la Lluna, propicia el vostre benestar i sobretot una comunicaci­ó més intensa amb els vostres éssers estimats.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Jornada en què disposeu de facilitats en qüestions de diners. De fet tindreu un cert suport, però potser es realitzarà de manera indirecta.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La Lluna a Escorpió, favorable amb Venus, propicia el vostre benestar personal i, a més, us permet gaudir millor d’una qüestió que us atreu.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Encara que últimament s’han presentat obstacles seriosos, ara disposareu de suport profession­al davant algunes dificultat­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Podreu dedicar-vos a un afer del vostre interès. És una jornada propícia per arribar a acords que puguin afavorir-vos.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Procureu establir relacions en l’àmbit profession­al. Podrien afavorir una negociació econòmica que ha travessat grans obstacles.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Jornada propícia a l’entesa en les vostres relacions. Es donarà especialme­nt una comunicaci­ó més estreta amb la parella.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain