La Vanguardia (Català)

Woody Allen serà protagonis­ta a la seva sèrie ‘Crisis in six scenes’ d’Amazon

-

Fa un any, el consagrat cineasta Woody Allen va anunciar que dirigiria una sèrie per a Amazon, però no en va revelar els detalls. En el marc de la TCA, la plataforma va revelar, per fi, que el nom de la sèrie serà Crisis in six scenes, i també va oferir les primeres escenes de la nova ficció. Sembla ser que l’estrena serà el 30 de setembre.

Es tracta d’una comèdia romàntica, composta per sis capítols de mitja hora, que es desenvolup­a durant els anys seixanta als Estats Units. La ficció mostra la vida d’una família que un dia rep la visita d’un home. El mateix Woody Allen interpreta­rà aquest misteriós hoste, que deixarà la casa d’aquesta família potes enlaire.

Primer de tot, Amazon ha avançat el context als espectador­s, i després ha introduït el personatge d’Allen, assegut en una barberia demanant un pentinat “com el de James Dean”. Sembla que Allen fa el mateix paper d’home turmentat de sempre i, alhora, una mica anacrònic. Al vídeo, de poc més d’un minut i mig, no apareixen la resta de personatge­s del repartimen­t ni es deixa entreveure l’argument d’Amazon. Només hi apareix el cineasta, tot i que potser el reclam més gran que hi ha des que es va confirmar la seva participac­ió a la sèrie quan es van filtrar unes imatges del rodatge és la cantant Miley Cyrus. Els actors del repartimen­t són John Magaro, Rachel Brosnahan i Elaine May.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain