La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

ECONOMIA. El G-20 alerta del populisme ila incertesa en l’economia mundial. Les eleccions als EUA, l’antiglobal­ització i el Brexit minen el creixement.

POLÍTICA. L’Advocacia de l’Estat estudia les resolucion­s del referèndum del Parlament. El Govern retreu a Puigdemont que repeteixi “la lletania del referèndum de Mas”.

INTERNACIO­NAL. La peça d’illa Maurici és de l’avió de Malaysia Airlines desaparegu­t a l’Índic. Austràlia ho confirma però no aporta més informació.

TECNOLOGIA. La realitat virtual es prepara per triomfar per Nadal malgrat els alts preus. Les propostes de Sony i Facebook, les més interessan­ts per al públic.

A FONS. Quines són les deu millors races de gos si tens fills? La responsabi­litat, l’educació i el tracte que rebi seran claus per conviure sense problemes.

NATURAL. La plaga del mosquit tigre s’estén com “una bola de neu”. Confirmen la seva presència en setanta municipis més d’Espanya.

CINEMA. Fins on pot arribar la imaginació d’un nen? Un monstre em ve a veure, la història d’un noi que fa front a la veritat per superar les seves pors.

HOMENATGES. Fa 50 anys Almeria va inspirar els Beatles. El festival Strawberry Fields Forever farà vibrar la capital andalusa tot el cap de setmana.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain