La Vanguardia (Català)

Kiko Rivera blinda el seu “sí” a Irene Rosales

Isabel Pantoja surt de Cantora per acompanyar el seu fill

- MARIÁNGEL ALCÁZAR

La hisenda Los Parrales, ubicada a la localitat sevillana de Sanlúcar la Mayor, es va convertir ahir en un castell inexpugnab­le per preservar l’exclusiva del casament de Francisco Rivera Pantoja i Irene Rosales. Els nuvis, de 32 i 25 anys, respectiva­ment, són parella des de fa dos anys, temps en què han estat pares d’un nena, l’Ana, nascuda fa deu mesos. Amb el seu casament, Kiko Rivera posa fi, de moment, a una llarga trajectòri­a sentimenta­l que inclou desenes de parelles, amb una de les quals, Jessica Bueno, ara casada amb el futbolista Jota Peleteiro, va tenir el seu primer fill, Francisqui­to, que té 3 anys.

Kiko i Irene, que han venut l’exclusiva del seu casament a la revista ¡Hola! , van convocar ahir 350 convidats, entre els quals hi havia els seus familiars directes. Aparcats per unes hores els problemes familiars, van acudir a l’enllaç Isabel Pantoja, que va trencar el seu tancament a Cantora per primera vegada des que va obtenir la llibertat vigilada; Chabelita Pantoja, que malgrat les discrepànc­ies amb el seu germà va llegir una emotiva carta durant la cerimònia; Francisco i Cayetano Rivera, fills de Paquirri i Carmen Ordóñez, així com Ana Martín, Agustín i Anabel Pantoja, mare, germà i neboda de la cantant. Entre els convidats hi havia el relacions públiques Diego Gómez, que va ser parella d’Isabel Pantoja abans de Julián Muñoz. El casament, que havia de començar a les 6 de la tarda, es va posposar una hora per l’espera de l’arribada a Sevilla de l’avió en què viatjava el fill gran del cantant, que resideix amb la seva mare a Eibar.

Isabel Pantoja, que va actuar com a padrina, portava un vestit llarg de color coral; el nuvi, que al matí es va retallar la barba, va portar jaqué, i la núvia, un model de la col·lecció St. Patrick, la segona línia de la firma Pronovias. Durant l’escenifica­ció del casament, ja que la firma al registre civil va tenir lloc fa uns dies, Kiko Rivera li va dedicar una cançó a la seva dona. Les fotos del casament, amb el previsible posat dels nuvis al costat d’Isabel Pantoja, que ha negociat a part la seva reaparició pública, es veuran dilluns en una edició avançada de la revista ¡Hola!, que podria haver pagat 250.000 euros per l’exclusiva per a la cantant i el seu fill.

La núvia portava un model de St. Patrick, la segona línia de Pronovias, i la cantant, un vestit color coral

 ?? UJS / GTRES ?? Irene Rosales i Kiko Rivera es van casar ahir a la hisenda Los Parrales
UJS / GTRES Irene Rosales i Kiko Rivera es van casar ahir a la hisenda Los Parrales

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain