La Vanguardia (Català)

Penn i la filla de Vincent D’Onofrio, nòvios

- Josep Sandoval

Sean Penn (56) té nova nòvia, l’australian­a Leila George (24), filla de l’actor Vincent D’Onofrio, que és una de les estrelles de la telesèrie Ley y orden i de la versió cinematogr­àfica de Los siete magníficos, acabada d’estrenar.

La nova parella ha estat fotografia­da a les platges hawaianes d’Oahu jugant amb les onades i besant-se apassionad­ament. Abans d’aquestes imatges, en poder de la premsa dels Estats Units, la jove havia penjat al seu compte d’Instagram (que té uns 2.000 seguidors), la foto que adjuntem feta en un estudi d’enregistra­ment de Malibú mentre treballave­n en un text de Bob Honey, Who just do stuff, un audiollibr­e satíric.

Leila George va néixer a Sydney, fruit de la relació de D’Onofrio amb l’actriu Greta Scacchi (Presumpte innocent). L’últim treball de la nova parella de l’estrella americana la remet a un telefilm, Mother, may I sleep with danger? que protagonit­za al costat de James Franco i Tori Spelling. Tan content va quedar Franco amb la seva feina que ja l’ha incorporad­a al repartimen­t del seu nou film, The long home, al costat d’Ashton Kutcher i Josh Hartnett.

Sean Penn es va separar de Charlize Theron el 2015 després d’una relació de dos anys. L’actor s’ha casat dues vegades, la primera ho va fer amb Madonna, des del 1985 fins al 1989, i la segona amb Robin Wright, del 1996 fins al 2010. Amb aquesta última va tenir dos fills, la rossa Dylan Frances, de 25 anys, i l’actor Hopper Jack, de 23. Tots dos alternen les seves feines a la pantalla amb la de models de publicitat, que és la seva faceta més coneguda fins ara. /

 ?? INSTAGRAM ?? Sean Penn i Leila George D’Onofrio en un estudi d’enregistra­ment
INSTAGRAM Sean Penn i Leila George D’Onofrio en un estudi d’enregistra­ment

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain