La Vanguardia (Català)

Per perdre pes s'ha de restaurar l'equilibri hormonal

La solució és una alimentaci­ó saludable sense pastilles ni batuts

-

El sistema endocrí és molt complex i el sistema metabòlic no funciona igual en totes les persones. A més, hi ha diversos factors que poden desequilib­rar el sistema hormonal, com determinat­s hàbits alimentari­s, l'estrès, la píndola anticoncep­tiva, l'embaràs, la menopausa i alguns tipus de medicació. Com a conseqüènc­ia, la ingesta d'aliments tendeix a convertir-se en greix en lloc d'energia.

Programa personalit­zat

El programa nutriciona­l Mi Última Dieta, recolzat per l'equip mèdic de Cure4Life (C4L) a Holanda, corregeix el desequilib­ri hormonal utilitzant l'alimentaci­ó com a única medicina, sense pastilles ni batuts.

La clau està en les quantitats i combinacio­ns d'aliments que es fan. A partir d'una anàlisi de sang, l'historial mèdic i un qüestionar­i exhaustiu, l'equip mèdic confeccion­a un programa personalit­zat per a cada pacient.

La nutricioni­sta Inés Pérez Martí, darrera incorporac­ió a l'equip de Mi Última Dieta a Barcelona, explica que la combinació entre el programa personalit­zat, un control exhaustiu juntament amb el suport emocional, i la motivació per part de l'equip ajuden als pacients a aconseguir el seu pes ideal i mantenir-lo.

“Amb el programa personalit­zat aconseguim que la mitjana dels pacients perdin entre un i dos quilos a la setmana de forma natural i sense passar gana, i fins i tot perdin aquests últims quilos que cos- ten molt i sense el conegut com a efecte rebot. Cal diferencia­r entre els dos sexes: els homes, per exemple, en tenir major teixit muscular que adipós, perden pes més ràpid. No obstant això, acumulen més greix a l'abdomen, el que afavoreix el risc cardiovasc­ular”.

Mantenir el pes a llarg termini

Corregir el desequilib­ri hormonal i aconseguir un pes saludable només és el començamen­t per a Mi Última Dieta. El veritable èxit arriba quan els pacients poden mantenir el seu pes ideal molt de temps. Durant el tractament els pacients aprenen les bases d'una correcta alimentaci­ó i arriben a entendre quins hàbits alimentari­s poden desequilib­rar el seu sistema endocrí.

El tractament comença amb una desintoxic­ació, seguit pel programa mèdic nutriciona­l personalit­zat, i acaba amb la fase d'estabilitz­ació per evitar el famós efecte rebot.

Gràcies a les tècniques de C4L s'aprèn com mantenir l'equilibri aconseguit per no tornar a engreixar. “Per completar el tractament, ensenyem com s'ha de mantenir el pes complement­ant-ho amb controls en els mesos posteriors. Així el pacient aconseguei­x un estil de vida saludable, que és l'objectiu.”

Mi Última Dieta ofereix una consulta gratuïta sense compromís.

La tendència al sobrepès, no només és qüestió de calories

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain