La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Setmanes propicies per a guanys econòmics gràciesa una negociació. Aprofiteu-ho aquest matí per abordar un afer de diners profession­als.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Hi haurà una entesa estreta amb la parella, ja que es mostrarà més afectuosa i receptiva. En canvi, eviteu abordar dificultat­s alienes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És època de facilitats per a la vostra feina. Aprofiteu-ho per tractar un afer econòmic. Però aneu amb compte amb les despeses d’un projecte.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Són setmanes molt favorables per a l’amor. En canvi, pareu atenció a la inestabili­tat profession­al, ja que podria repercutir en la vida de parella.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Cautela amb les vostres actituds a la feina, ja que les vostres posicions i propostes poden suscitar diferèncie­s. Potser són massa avantguard­istes.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

El matí propicia qüestions dels fills. Entesa estreta amb ells. De tota manera, hi podria haver problemes econòmics.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Disposeu de recursos econòmics per donar impuls a un afer familiar o beneficiós per a la llar. Però atenció a la tarda a la parella.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Facilitats aquest matí per expressar-vos, sobretot de manera creativa. En canvi, eviteu a la tarda tractes laborals d’importànci­a.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Matí de facilitats econòmique­s. De fet, tindreu suports beneficios­os. Més tard, atenció a les despeses generades per un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn us permet treure més bon partit d’un afer del vostre interès. En canvi, atenció a un problema familiar.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Disposareu d’ajuda per abordar algunes dificultat­s. En canvi, a la tarda eviteu abordar problemes, ja que fins i tot es podrien agreujar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aprofiteu el matí per fer relacions involucrad­es en un afer d’interès personal, ja que després podrien sorgir dificultat­s econòmique­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain