La Vanguardia (Català)

Telecinco estrena demà episodis de ‘La que se avecina’

- Redacció BARCELONA

Telecinco començarà a emetre a partir de demà dilluns els set episodis encara no estrenats de la novena temporada de La que se avecina (22.30 hores), un dels seus èxits d’audiència més importants. D’aquesta manera, els veïns de Montepinar tornen als dilluns per competir amb Merlí (TV3), Mar de plástico (Antena 3), Olmos y Robles (La 1) i El taquillazo (La Sexta). Mediaset ha decidit passar el seu reality Granjero busca esposa (Cuatro) de la nit dels dilluns a la dels dimarts per fugir precisamen­t d’aquesta batalla per l’audiència.

En les nou primeres emissions de la seva novena entrega, La que se avecina va liderar la seva franja horària amb una mitjana del 22,7% de quota de pantalla i 3.839.000 espectador­s. La sèrie, que també és un fenomen de masses fora de la pantalla, com demostren els més de dos milions de seguidors en xarxes socials, ja ha estat renovada per a una desena temporada que es va començar a gravar el mes de setembre passat, segons va anunciar el seu creador, Alberto Caballero.

En els nous episodis, una de les trames principals girarà al voltant de l’Amador, que prepara el seu casament amb la Yoli i aviat coneixerà la seva sogra, paper protagonit­zat per l’actriu Loles León, un dels fitxatges estrella més esperats de la temporada. Una altra de les novetats serà que Enrique Pastor decideix embarcar-se en la creació d’Acció Ciutadana per la Democràcia i la Cultura (ACDC), el seu partit polític. Amb el suport incondicio­nal de l’Araceli i defensant l’eslògan “Si tu no hi vas, ells tornen”, posarà en marxa aquest projecte polític que el portarà a enfrontar-se a en Cristóbal, excompany de partit, a la campanya electoral.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain