La Vanguardia (Català)

BBVA potencia la seva banca d’empreses a Catalunya amb un servei integral

L’entitat practica un nou model que assigna a cada client un equip d’experts

-

Conscient de les noves necessitat­s que tenen les companyies, BBVA potencia la seva banca d’empreses a Catalunya i llança un nou model de relació que assigna a cada client un grup d’experts, compost per un director de relació i nou especialis­tes, que li oferiran un servei integral en les principals decisions i estratègie­s del seu negoci.

A través d’un equip format per 230 directors de relació, gestors i especialis­tes

A Catalunya, BBVA disposa de 230 directors de relació, gestors i especialis­tes en 19 oficines

en les 19 oficines de Banca d’Empresa que té a Catalunya, BBVA impulsa així la comunicaci­ó dels especialis­tes del banc amb el client-empresa perquè aquest pugui resoldre els seus dubtes i necessitat­s, tractant directamen­t amb l’expert i sense intermedia­ris.

UN MODEL INNOVADOR

Els equips estan integrats per un director de relació com a punt de referència per al client i nou experts que l’assessoren en comerç exterior, serveis transaccio­nals, banca d’inversió, mercats financers, finançamen­t a curt termini, finançamen­t a llarg termini i renting, per donar un servei personalit­zat i adaptat al màxim a les necessitat­s de cada client. BBVA destaca en el sector, ja que el 59,9% de les empreses catalanes d’entre 5 i 100 milions d’euros són clients de l’entitat bancària. El 20% d’elles el té com a banc principal. També és rellevant que el 100% d’aquestes empreses operen a la banca on line.

Una de les claus d’aquest lideratge del banc en l’àrea de les empreses ha estat sempre la capacitat per anticipar-se a les necessitat­s dels clients. I un cop més, BBVA s’ha tornat a avançar en assignar a cada client el seu propi equip d’especialis­tes en àrees clau per al seu negoci.

A més a més, la presència internacio­nal de BBVA a 35 països aporta als seus clients una gran experiènci­a i coneixemen­t dels mercats internacio­nals.

BBVA facilita així la recerca d’un gestor especialit­zat en destinació que assessori els clients i els ajudi en l’organitzac­ió i establimen­t del seu negoci i relacions comercials. En l’actualitat, BBVA compta amb equips especialit­zats en 18 dels 35 països, que posen en contacte a més de 10.000 gestors de pimes i empreses arreu del món.

La mateixa empresacli­ent està assessorad­a directamen­t per l’expert i sense intermedia­ris

 ??  ?? CONCENTRAC­IÓ EMPRESARIA­L AL POLÍGON DE LA ZONA FRANCA DE BARCELONA (CZFB)
CONCENTRAC­IÓ EMPRESARIA­L AL POLÍGON DE LA ZONA FRANCA DE BARCELONA (CZFB)
 ??  ?? L’EXPERT AJUDA AL CLIENT A RESOLDRE ELS SEUS DUBTES I NECESSITAT­S
L’EXPERT AJUDA AL CLIENT A RESOLDRE ELS SEUS DUBTES I NECESSITAT­S

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain