La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Potser us veureu constrets a prendre una decisió severa sobre un ésser estimat. Seria millor que l’evitéssiu o l’ ajornéssiu, perquè és molt delicada.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Eviteu situacions de risc personal i emocional. Aneu amb compte amb les relacions sexuals. Atenció a una operació econòmica.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Són mesos propensos a conflictes en les relacions, laborals i personals. En cas de crisi de parella, alerta, que és un moment perillós.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Potser haureu d’afrontar reptes difícils en l’àmbit laboral, i la cosa podria agafar un caire molt perillós en aquesta jornada.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Aquests mesos potser haureu d’assumir alguna àrdua responsabi­litat sobre un ésser estimat que té problemes. Moment especialme­nt difícil.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Atenció a la família, perquè situacions problemàti­ques que afecten la vostra gent o graven un bé immoble tendeixen a agreujar-se.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Necessitat de reorganitz­ar amb profundita­t la vostra activitat actual. Potser heu de prendre decisions problemàti­ques sobre un ésser estimat.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

El vostre signe passa una època conflictiv­a econòmicam­ent. Heu d’administra­r bé els recursos, perquè la situació tendeix a agreujar-se.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La conjunció de Venus amb Saturn a Sagitari indica el risc de problemes personals. Convé precaució en l’amor i en salut.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Convé que eviteu abordar problemes, perquè costen d’afrontar atès que hi estan involucrad­es relacions afectives o de tipus personal.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Malgrat la lentitud i dificultat­s d’un projecte ambiciós, lluiteu per aconseguir-lo, que és positiu per al vostre futur. Però alerta ara amb les relacions.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Situació molt delicada en l’àmbit profession­al. Ajorneu tant com pugueu les relacions importants, perquè potser serà contraprod­uent.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain