La Vanguardia (Català)

National Geographic i Atresmedia s’uneixen contra el canvi climàtic

Estrena simultània de ‘Before the floods’, produït per DiCaprio i Scorsese

- BARCELONA Redacció

National Geographic Channel i Atresmedia avui uneixen esforços en la lluita per la preservaci­ó del medi ambient amb l’estrena del documental Before the floods, produït per l’actor Leonardo DiCaprio i el cineasta Martin Scorsese. L’objectiu del programa, que ha estat dirigit per Fisher Stevens (guanyador de l’Oscar per The cove), és fer un crit d’atenció al món sobre l’estat del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. National Geographic Channel i Nat Geo Wild estrenaran el documental aquesta tarda a les 19.30 hores mentre que Mega, un dels canals de la TDT del grup Atresmedia, farà el mateix en obert a partir de les 22.30 hores.

El documental presenta de manera exhaustiva, però també atractiva, la manera com la societat pot prevenir la desaparici­ó d’espècies en perill d’extinció, ecosisteme­s i comunitats indígenes a tot el món. Els espectador­s tenen l’oportunita­t de veure les evidències que demostren l’empitjoram­ent de la crisi mediambien­tal que està provocant un mal irreparabl­e als paisatges verges, des de Grenlàndia fins a Indonèsia, que està acabant amb l’equilibri del clima del planeta Terra i accelerant l’extinció de moltes espècies animals.

Tot això narrat pel mateix Leonardo DiCaprio, reconegut activista ambiental i missatger de la pau de l’ONU. En el seu viatge al voltant del món s’entrevista amb diferents personalit­ats, com ara Barack Obama, Bill Clinton, Ban Ki-moon, el papa Francesc, investigad­ors de la NASA, conservaci­onistes forestals, científics reputats, líders de la comunitat i activistes fervents que treballen per salvar el món incloent-hi el biòleg marí espanyol i explorador resident de National Geographic, Enric Sala.

 ?? RATPAC DOCUMENTAR­Y FILMS ?? Leonardo DiCaprio conversa amb Barack Obama durant el documental
RATPAC DOCUMENTAR­Y FILMS Leonardo DiCaprio conversa amb Barack Obama durant el documental

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain