La Vanguardia (Català)

Luis Enrique: “No es poden guanyar tots els partits per golejada”

- ANTONI LÓPEZ TOVAR Barcelona

No va ser gaire més entretingu­t el partit que les nou hores prèvies de l’assemblea general de compromiss­aris. El Barcelona va fer l’efecte de pagar l’esforç que van exigir els dos compromiso­s precedents contra el Manchester City i el València, i en aquestes circumstàn­cies Luis Enrique va valorar el compromís dels jugadors i la maduresa amb què van llegir el guió per prioritzar la consistènc­ia defensiva. “Cal saber que aquest partit amb una actitud defensiva passiva hagués estat de complicaci­ons. M’encantaria guanyar tots els partits per golejada, però no conec cap equip que ho faci”, va explicar. L’entrenador va admetre que a l’equip li va faltar frescor i finor, que la falta de sintonia va provocar que incorregué­s en més situacions de fora de joc que de costum, però alhora va subratllar que la victòria no va estar en perill “en cap cas”.

Els tres punts van ser el millor de la nit del Camp Nou, tenint en compte que el Barça juga dimarts a Manchester i diumenge al Sánchez Pizjuán, on el Sevilla ha guanyat tots els matxs del campionat. “Per la situació que tenim a la Lliga, es tracta que fallin els que estan al davant abans que nosaltres”, va assenyalar el tècnic asturià.

El tècnic destaca que la bona actitud defensiva va impedir que el Granada els compliqués la nit “Quin gran encert! D’ençà que hi són això és una altra cosa, semblava un partit de futbol de gran nivell”

Tot i que no en l’hi van demanar, Luis Enrique va dedicar grans elogis espontanis al comportame­nt de l’espai d’animació: “Quin gran encert! D’ençà que hi són això sembla una altra cosa, semblava un partit de futbol de gran nivell”. “Cal felicitar la grada perquè han estat contínuame­nt cantant i animant. És una cosa que els jugadors senten. Crec que és molt beneficiós per a l’equip”.

Una vegada més, el Granada se’n va anar sense guanyar, i ja són deu partits seguits. Amb tot, Lucas Alcaraz va destacar que el seu equip va complir amb tot el que havia planejat. Si se salva, va predir el tècnic, no serà fins a l’última jornada.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain