La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu la jornada per prendre determinac­ions fermes que us permetin emprendre eficaçment un projecte iniciat les últimes setmanes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És moment d’organitzar el suport econòmic necessari per portar a bon terme una iniciativa profession­al posada en marxa fa poc.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Bona jornada per prendre decisions importants. El suport de la parella o d’un col·laborador serà determinan­t per portar-les a bon port.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Malgrat les dificultat­s en el camp laboral, la situació propicia dur a terme una operació econòmica. No desaprofit­eu l’ocasió.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

En cas de problemes amb la parella, el suport d’un ésser estimat, probableme­nt d’edat, serà molt positiu per intentar reconduir-los.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

En aquests moments teniu suport important per tirar endavant una iniciativa laboral. Probableme­nt tindreu ajuda de la família.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Convé que actueu de manera serena però ferma per donar suport a una activitat que és favorable per a un ésser estimat, potser els fills.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

En cas que vulgueu fer reformes a la llar o un trasllat d’habitatge, ara disposareu de mitjans econòmics per dur-ho a terme.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a Sagitari, favorable amb Mart, indica una conjuntura propícia per prendre determinac­ions serioses i per planificar la vostra activitat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És moment de llançar-vos a tenir una iniciativa econòmica valenta, ja que tindreu suport per encaminar-la positivame­nt.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Mart a Aquari, favorable amb Saturn, indica que podreu aprofitar les possibilit­ats que ofereix un projecte difícil per a un canvi personal.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Bona jornada per afrontar problemes apareguts recentment, ja que disposareu de mitjans i, sobretot, de suport en l’àmbit profession­al.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain