La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

És el moment d’aplicar mesures avantguard­istes per a un projecte que respon a les vostres aspiracion­s. Podreu prendre decisions positives.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Una iniciativa profession­al, potser posada marxa al novembre, rep ara gran suport i disposa de recursos econòmics per dur-se a terme.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Excel·lent moment per prendre decisions importants, sobretot relacionad­es amb un projecte ambiciós. Tindreu suport d’una col·laboració.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Una operació econòmica té grans perspectiv­es gràcies a una oportunita­t profession­al. És moment d’administra­r-se.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

En cas de problemes amb la parella, mireu de fer servir el vostre enginy per buscar sortides. Tindreu el suport d’un ésser estimat d’edat avançada.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Una operació laboral comença a prendre un rumb decidit perquè disposa dels recursos econòmics d’una inversió important.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Jornada favorable per prendre determinac­ions fermes respecte a un ésser estimat, potser a favor d’una activitat beneficios­a per als fills.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Bon moment per impulsar reformes a la llar o, fins i tot, un canvi d’habitatge, ja que disposareu de recursos econòmics d’importànci­a.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Moment d’expressar una actitud ferma i positiva en la vostra activitat. També disposeu de facilitats per aplicar idees enginyoses.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Una operació econòmica, empresa les últimes setmanes, rep impuls gràcies a una oportunita­t. Teniu suport de rellevànci­a.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Mart a Aquari, amb relacions planetàrie­s molt favorables, aconsella que prengueu determinac­ions que us permetin un canvi personal.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Bon dia per abordar alguns problemes recents, ja que tindreu suport i l’oportunita­t d’alguns recursos, potser inesperats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain