La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Moment de mostrar l’esperit emprenedor per obrir-vos horitzons mitjançant un projecte creatiu i que respongui a la vostra necessitat de llibertat.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Setmanes favorables per emprendre iniciative­s que obrin camins profession­als. Aprofiteu-ho. Compteu amb molt de suport, potser inesperat.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Teniu facilitats per prendre decisions d’importànci­a, sobretot si estiguessi­n relacionad­es amb un projecte de caràcter avantguard­ista.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Una operació econòmica, que ha pres volada en aquestes setmanes, rep ara un gran impuls, potser gràcies a una oportunita­t profession­al.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Possibleme­nt teniu claredat i enginy per abordar les dificultat­s que comporta una col·laboració recent, potser bastant conflictiv­a.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Suport en iniciative­s que puguin activar les coses en el camp laboral, sobretot gràcies a una inversió o una operació econòmica molt delicada.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Confieu en el suport de la parella per abordar dificultat­s amb un ésser estimat. I també per encarar una activitat beneficios­a per als fills.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

En cas de reformes a la llar, és el moment de donar-los fort impuls, ja que disposareu d’oportunita­ts i suport per dur-les a terme.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Oportunita­t de fer un viatge interessan­t o de planejar-lo. En qualsevol cas, capacitat per prendre decisions que obrin horitzons.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Podria agafar volada una operació econòmica beneficios­a, relacionad­a amb béns immobles o fruit d’un afer familiar.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Excel·lent oportunita­t per emprendre un gran canvi personal. Potser es tracta de noves activitats o d’un viatge que us obri amplis horitzons.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aprofiteu l’oportunita­t que teniu per abordar un problema aparegut fa poc, ja que disposareu de prou recursos, sobretot econòmics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain