La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Fira de Santa Llúcia.Més de 270 parades ubicades davant del Pla de la Seu, on es poden comprar tota mena d’articles nadalencs, des de pessebres i figures fins al típic tió o els arbres de Nadal. Avinguda de la Catedral (fins al 23 de desembre, 10.30 hores)

Tast de cerveses. El casal de Sant Andreu ofereix una degustació de cerveses amb la col·laboració de la botiga Flor de Llúpol. Casal Lluís Companys. Rubén Darío, 55-57 (19 hores).

Festassa de diables de Sant Andreu. Celebració tradiciona­l centrada al voltant de la temàtica dels Diables, on també es podrà gaudir de música i actuacions. Local Diables de Sant Andreu. Ramon Batlle, 9 (22 hores). ESPINELVES (Osona)

Fira de l’Avet a Espinelves. Mercat de Nadal on destaca la venda de diferents varietats d’avet de Nadal conreades a la zona, com el Masjoanis i la Picea Excelsa. També hi haurà parades de artesania, alimentaci­ó i diverses exposicion­s. Centre del poble (fins diumenge).

MATARÓ (Maresme) Fira de Pessebres i Ornament de

Mataró. Exposició i venda d’articles de tots els elements necessaris per a la decoració de Nadal i figures del pessebre. Plaça Santa Anna (10 hores). OLOT (Garrotxa)

Olot, temps de Nadal. Projecció de l’òpera Madame Butterfly des de la Scala de Milà dins del cicle que permet seguir els principals muntatges operístics de teatres d’arreu del món. Cinemes d’Olot. Antoni Llopis, 8 (18 hores). 19 euros .

PARETS DEL VALLÈS (Vallès Oriental) Pessebre Monumental de Parets del

Vallès. L’agrupació pessebrist­a de Parets del Vallès presenta el pessebre més gran de Catalunya amb una extensió de 230 metres quadrats. Plaça de la Vila (11 hores).

SANT BOI (Baix Llobregat) Fira de la Puríssima de Sant Boi de

Llobregat. Mostra interdisci­plinar amb espais dedicats als oficis artesanals, als brocanters i las visites teatralitz­ades. Centre del poble (10 hores). www.santboi.cat/purissima

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain