La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

VIATGES. Viatge a la ciutat del cel i l’infern. Tot el que necessites saber per conèixer Chiang Rai, l’última ciutat al nord de Tailàndia.

SÈRIES. La tendra història que prova que Supergirl ha fet bé d’incloure una trama lèsbica. Chyler Leigh no pot estar més entregada a les xarxes socials.

VIU. Voleu evitar l’estrès de les festes? Comenceu a preparar la vostra cuina des d’ara. Tenir un rebost preparat pot estalviar-vos maldecaps.

NATURAL.Els elefants africans neixen sense ullals per culpa de la caça furtiva. L’espècie es troba en perill d’extinció en algunes zones.

CULTURA. Kirk Douglas: “El meu èxit més gran ha estat ajudar a posar fi a les llistes negres”. El mític actor ha fet 100 anys i ens explica en l’entrevista com se sent.

MODA. La barba té les seves raons. No para de créixer, de manera que cal afaitar-se, arreglar-la a la mínima expressió o mostrar la seva abundància.

VIATGES. La plàcida biblioteca a la vora del mar. A la platja xinesa de Nandaihe, Vector Architects hi va modelar un edifici per llegir i gaudir de l’oceà en un mateix lloc.

TECNOLOGIA. Política, futbol i terrorisme

van copar l’interès a les xarxes socials el 2016. Els fets dels últims dotze mesos tenen un significat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain