La Vanguardia (Català)

L’hereva que no ho vol ser

Elettra Lamborghin­i, néta del fundador de la marca, es guanya la vida als ‘realities’

- ALBERT MOLINS RENTER Barcelona

El seu nom complet és Elettra Miura Lamborghin­i. Això de Miura és per un dels models icònics de la marca de supercotxe­s de luxe que el seu avi Ferruccio –que va començar fabricant tractors– va crear el 1963. Ferruccio Lamborghin­i era un enamorat de la tauromàqui­a, i per això tots els models de Lambo porten el nom d’un toro famós o, com és el cas de la seva néta, en honor al ramader Eduardo Miura.

Elettra té 22 anys, és filla única i de moment no sembla gaire interessad­a a fer-se càrrec del negoci familiar. De moment viu a Milà des de fa tres anys, on estudia interpreta­ció i es guanya la vida –si és que li cal– participan­t en alguns reality show com Super Shore i Ricanzza, que emet la cadena MTV. El primer la cadena musical també l’emet a Espanya. Aquestes aparicions li han valgut aparèixer a la portada de l’edició italiana de Playboy, i també a la espanyola Interviú.

Però a Bolonya té els seus deu gossos i sobretot els seus tres cavalls, per la qual cosa torna cada cap de setmana a la seva casa bolonyesa. I és que la noia es defineix com una persona molt familiar. Dels gossos no se n’ocupa ella personalme­nt. Per això hi ha el servei, i Elettra Lamborghin­i té cinc persones dedicades a aquesta tasca. Una per a cada dos gossos.

La jove vol ser actriu, model, presentado­ra de televisió, cantant de reggaeton i fins i tot ha manifestat que li agradaria participar en una pel·lícula porno, aspecte sobre el qual no acaba de deixar clar quina és l’opinió de la seva família. Quan li pregunten si el seu pare Tonino Lamborghin­i està al cas de les seves aspiracion­s cinematogr­àfiques, Elettra respon amb un enigmàtic “sí i no”.

En tot cas, de moment treballar no sembla que estigui entre les seves prioritats: “Treballar no, amb tot respecte per als que treballen, però ara tinc coses a fer que tenen a veure amb la meva figura i potser una mica de moda”, va declarar fa un any al diari El Universal.

Potser aquest és el motiu pel qual alguns l’han volguda comparar amb Paris Hilton, una altra rica hereva sense ofici ni benefici, i li diuen la Paris Hilton italiana. Però Elettra Lamborghin­i vol marcar perfil propi i afirma que totes dues no tenen res a veure, ja que diu que ella és molt més selectiva que la nord-americana amb els esdevenime­nts als quals assisteix. Esclar que també assegura que no li interessen gaire els diners, però que cap dels seus nòvios no ha estat mai una persona pobra. Sobre les seves preferènci­es masculines es declara fan incondicio­nal de Maluma, el polèmic cantant colombià. Elettra es defineix com una “italiana ardent” i diu que els homes li agraden com el cantant.

Que és una dona de sang calenta i amb caràcter ho poden testificar la resta d’integrants de Super Shore. Ha tingut agres baralles amb gairebé tots ells. Especialme­nt amb elles, quan no s’han tallat de dir-li que està grassa i que no entenien com, amb tots els diners que té, no se sotmetia a una liposucció. Però Elettra se sent molt orgullosa de les seves corbes, i també dels seus tatuatges de pell de lleopard i els seus pírcings, i diu que prefereix ser “una dona tota natural i practicar esport” abans que passar per la mans d’un cirurgià plàstic.

A Espanya se la pot veure al programa ‘Super Shore’, que emet la cadena musical MTV

 ?? INSTAGRAM ?? D’una banda, a Elettra Lamborghin­i li agrada mostrar-se com una noia senzilla i familiar que gaudeix de la companyia dels seus animals, entre els quals tres cavalls. De l’altra, no té cap objecció a mostrar el seu costat més sensual i ha sortit nua en...
INSTAGRAM D’una banda, a Elettra Lamborghin­i li agrada mostrar-se com una noia senzilla i familiar que gaudeix de la companyia dels seus animals, entre els quals tres cavalls. De l’altra, no té cap objecció a mostrar el seu costat més sensual i ha sortit nua en...
 ??  ?? Dues cares.
Dues cares.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain