La Vanguardia (Català)

Al Bano, operat del cor a Roma

- Efe

El cantant italià Al Bano Carrisi (73 anys) va ser operat del cor la matinada de divendres a dissabte després d’haver patit dos atacs cardíacs, i haurà d’estar hospitalit­zat a Roma durant els propers dies, segons va informar ahir la revista italiana Oggi.

El cantant va haver de ser operat d’urgència després d’haver patit dos atacs de cor molt forts en un interval de tan sols dues hores, mentre estava fent les proves per al concert de Nadal a l’auditori Conciliazi­one de Roma, proper a la plaça de Sant Pere del Vaticà.

Al Bano va explicar a la revista que es va sotmetre a una intervenci­ó quirúrgica que va durar tres hores, i que en el transcurs d’aquest temps va estar en semisedaci­ó, motiu pel qual va poder sentir “tot allò de què anaven parlant” els metges.

“M’han operat durant la nit. Han estat tres hores d’intervenci­ó, en semisedaci­ó. Tota l’estona he estat sentint el que parlaven els metges i he hagut de mossegar-me la llengua: volia fer bromes, però després vaig pensar que potser era millor no distreure’ls”, confessava. Al Bano va assegurar que es troba “bé” i confiava a estar-se tan sols “un parell de dies més” a l’hospital perquè –va dir– té “coses per fer”.

Després d’uns anys de desacords, la parella Al Bano i Romina Power viuen el que es podria anomenar una segona lluna de mel, però ara en el pla profession­al. Van ser la parella envejada per tots, icona de l’amor per les seves cançons i per la seva relació més enllà dels escenaris, per després passar a odiar-se i, finalment, retrobar-se el 2015, quan van tornar a cantar junts.

 ?? © FAMEFLYNET_ITALY/SGP / ©GTRESONLIN­E ?? Romina Power i el cantant Al Bano, el mes de gener passat
© FAMEFLYNET_ITALY/SGP / ©GTRESONLIN­E Romina Power i el cantant Al Bano, el mes de gener passat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain