La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Dificultat per fer valer propostes. Heu de ser molt rigorosos per aconseguir que siguin acceptades. Un estudi exigeix molt d’esforç.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

No és moment de reivindica­r els vostres interessos sobre un afer econòmic molt difícil. Potser es tracta d’una operació fruit d’una associació.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Atenció a una col·laboració, ja que les dificultat­s que presenta per tirar endavant tendeixen a afectarvos molt directamen­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Sigueu molt cauts a l’hora de defensar les vostres propostes en l’àmbit laboral, ja que la situació és difícil i podeuveure-usfrenatso­perjudicat­s.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La responsabi­litat respecte a un ésser estimat, probableme­nt en dificultat­s, us pot resultar més costosa en aquests moments. Paciència.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Possibles problemes que afecten la família o l’habitatge tendeixen a repercutir ara més directamen­t en la vostra situació. Molta cautela.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Si teniu entre mans un estudi difícil, haureu de fer provisió de concentrac­ió i energies per dur-lo a terme. Procureu-vos moments de descans.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Convé que administre­u molt bé els vostres recursos, ja que la situació econòmica pot tornar-se especialme­nt difícil. Aneu amb compte.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La conjunció Sol-Saturn a Sagitari assenyala que algunes dificultat­s, potser personals, ara poden tornar-se especialme­nt nocives.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La situació actual aconsella no afrontar problemes que prenen importànci­a des de ja fa temps. Heu de cuidar-vos i estalviar energies.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

No és moment favorable a les vostres aspiracion­s, sobretot quant als vostres interessos en un projecte que, encara que positiu, és difícil.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

El vostre signe passa per un període de dificultat­s respecte a la vostra projecció profession­al, cosa que pot prendre especial rellevànci­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain