La Vanguardia (Català)

Raffaella Carrà serà la presentado­ra de la ‘Gala 60 años juntos’ de TVE

- BARCELONA Redacció

La mítica artista italiana Raffaella Carrà, de 73 anys, tornarà a Espanya per conduir la Gala 60 años juntos amb la qual Televisió Espanyola culmina la celebració de les seves sis dècades d’existència, un esdevenime­nt en què l’humor i les actuacions musicals seran les protagonis­tes. RTVE va avançar ahir alguns dels participan­ts en aquesta gala com Marta Sánchez i Mónica Naranjo, que interpreta­ran versions simfònique­s de dos grans temes del pop espanyol, acompanyad­es per l’Orquestra i Cor RTVE, dirigits per Miguel Ángel GómezMartí­nez.

La gala s’emetrà durant aquest desembre, tot i que RTVE encara no n’ha concretat la data. La celebració del 60è aniversari de TVE també tindrà la presència de Diana Navarro, India Martínez i Carlos Rivera; els eurovisius Ruth Lorenzo, Daniel Diges, David Civera, Barei, Brequette, Salvador Beltrán, Maverick i Jorge González; els exparticip­ants d’Eurojunior María Isabel, Dani Fernández, Lydia Fairen i Mirela, i els exparticip­ants d’Operación Triunfo Geno Machado, Mireia, Javián i Àlex Casademunt (Fórmula Abierta).

Així mateix, RTVE ha avançat que diferents cares de la cadena participar­an en números musicals que recordaran els hits de la música durant aquestes dècades. Entre aquestes cares hi haurà Lucrecia, Llum Barrera, Alex O'Dogherty, Juanjo Pardo, Marc Parejo, Lluvia Rojo, Elena Rivera i Raúl Peña. També tindrà l’humor de Josema Yuste i Pepe Viyuela, Dani Martínez, La Terremoto de Alcorcón, Santiago Segura, Carlos Latre, Ernesto Sevilla i Joaquín Reyes. RTVE també va assenyalar que més de 250 profession­als de la corporació participar­an en la producció de la gala, que s’enregistra­rà demà dilluns al pavelló Madrid Arena.

Finalment, RTVE va destacar la col·laboració dels serveis de documentac­ió i arxiu de la cadena pública, que aportaran les imatges d’aquestes sis dècades de televisió que conformara­n l’eix principal de la gala, així com l’actuació de l’Orquestra i Cor RTVE, que posarà música al programa, al seu torn sonoritzad­a per tècnics de RNE.

 ?? VINCENZO LOMBARDO / GETTY IMAGES ?? Raffaella Carrà participa com a coach en la versió italiana de La voz
VINCENZO LOMBARDO / GETTY IMAGES Raffaella Carrà participa com a coach en la versió italiana de La voz

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain