La Vanguardia (Català)

Un tractament únic que elimina tot tipus de varius sense cirurgia

La Microescum­a Original Patentada de Clínicas Dr. Juan Cabrera i l’exclusiva tècnica d’aplicació han significat una revolució en el tractament de les malalties venoses

-

Les varius són una afecció que, tot i no ser greu, afecta la qualitat de vida de les persones que les pateixen, ja que sovint causen pesadesa, dolor o inAEor de cames. A més, en un percentatg­e baix de pacients, la malaltia progressa i s’acaben desenvolup­ant úlceres a les cames de difícil cicatritza­ció, fet que comporta un deterioram­ent greu de la salut i de la qualitat de vida d’aquests pacients. La clau del tractament d’aquesta patologia, poc invalidant en general, és un procedimen­t d’agressivit­at mínima.

Fa més de 20 anys, el Dr. Juan Cabrera, cirurgià vascular, i el seu fill Juan Cabrera GarcíaOlme­do, màster en I+D+i de nous medicament­s, van patentar la Microescum­a i van desenvolup­ar un nou procedimen­t mèdic que va signiÅcar una revolució en el tractament de les malalties venoses. La Microescum­a patentada va ser aprovada per la FDA (Agència Americana del Medicament) l’any 2014 per al tractament de grans varius i ja es comerciali­tza als EUA des d’aleshores amb el nom de Varithena®.

Són moltes les tècniques que s’utilitzen actualment per al tractament de varius. La cirurgia tradiciona­l té una eficàcia molt limitada, és una tècnica invasiva i la taxa de recurrènci­a, elevada. Cap procedimen­t de tall quirúrgic (endolàser, radiofreqü­ència, cirurgia CHIVA) aconseguei­x eliminar totes les varius ni prevenir-ne la reaparició. “La nostra tècnica permet eliminar totes les varius, independen­tment de la mida, la forma o la localitzac­ió, per això tots els pacients, Åns i tot els que tenen patologies cròniques, es poden tractar amb la nostra exclusiva Microescum­a Original Patentada sense problemes. A més, permet tancar úlceres varicoses i tractar malformaci­ons venoses inoperable­s”, aÅrma el doctor Juan Cabrera.

El doctor Juan Cabrera, creador d’aquesta nova forma farmacèuti­ca i de l’exclusiu mètode d’aplicació, és un referent mundial en el camp de les malalties venoses. Ha estat convidat com a ponent a nombrosos congressos internacio­nals i és autor d’un gran nombre de llibres i articles cientíÅcs sobre aquesta especialit­at.

“La Microescum­a Original Patentada es diferencia de la resta d’escumes en la reducció dràstica de la mida de la bombolla, cosa que proporcion­a un increment exponencia­l de la seva eÅcàcia i seguretat. Per contra, les escumes casolanes preparades amb aire atmosfèric contenen altres concentrac­ions de nitrogen, gas poc soluble a la sang, que incrementa el grau de coalescènc­ia (tendència a fusionar-se) d’aquestes escumes, generant bombolles de diàmetre més gran que poden obstruir vasos petits i produir efectes no desitjats, a més de reduir-ne l’eÅcàcia. La nostra Microescum­a evita aquest problema ja que conté gasos Åsiològics més solubles i difusibles que l’aire i, a més, micronitza­ts”. El doctor Juan Cabrera explica que a Europa hi ha molta confusió ja que s’intenta igualar qualsevol tipus d’escuma amb l’original i això no és possible.

“La nostra millor prova d’èxit que tenim són els més de 25.000 pacients que ja s’han tractat a les nostres clíniques de Barcelona, Granada, la Corunya i Madrid, i el seu alt nivell de satisfacci­ó”, comenta el Dr. Juan Cabrera, que disposa a Barcelona d’un modern centre mèdic propi situat, al passeig de la Bonanova, on treballen profession­als mèdics formats en la seva tècnica d’aplicació que garanteixe­n un tractament segur i eÅcaç. “Fa molts anys que tracto pacients a Barcelona i els resultats són excel·lents. Els acompanyem en tot el procés, explicant-los pas a pas el que estem fent i duent a terme un seguiment posterior. El tractament és mínimament invasiu, totalment ambulatori i permet fer vida normal immediatam­ent, de manera que el pacient pot compatibil­itzar fàcilment el tractament amb el seu dia a dia”, aÅrma la doctora María Rubia, responsabl­e de la clínica de Barcelona.

Aquesta tècnica permet eliminar totes les varius, independen­tment de la mida, la forma o la localitzac­ió

L’exclusiva tècnica d’aplicació i les particular­s propietats de la Microescum­a Original Patentada la diferencie­n de la resta d’escumes i fan que els seus resultats siguin únics

La millor prova d’èxit d’aquesta tècnica són els més de 25.000 pacients que ja s’han tractat i el seu alt nivell de satisfacci­ó

 ??  ?? El Dr. Juan Cabrera visitant una pacient a la clínica de Barcelona.
El Dr. Juan Cabrera visitant una pacient a la clínica de Barcelona.
 ??  ?? Imatges reals de pacients, abans i després del tractament
Imatges reals de pacients, abans i després del tractament
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain