La Vanguardia (Català)

Jack Sparrow visita un hospital de nens

-

El capità Jack Sparrow, o més concretame­nt l’actor que l’encarna a la sèrie de pel·lícules Pirates del Carib, Johnny Depp, es troba a Londres, on dissabte va recórrer el Great Ormond Street Hospital. L’estrella es va disfressar del seu personatge més conegut per deixar bocabadats els nens ingressats al centre mèdic, que a més de conversar amb l’actor van poder fer-s’hi unes quantes fotografie­s.

No és la primera vegada que Depp, disfressat de Jack Sparrow, fa una visita a aquest centre en el qual el 2007 van tractar la seva filla Lily Rose –que llavors tenia 7 anys–, afectada d’E. coli ,un bacteri que provoca greus fallides renals. L’actor va quedar tan agraït del tracte que van professar a la seva filla els profession­als d’aquest centre que des d’aleshores ha promogut recaptacio­ns de fons.

“El període en què la meva filla va estar ingressada al Great Ormond Street va ser el període més fosc de la meva vida. Abans ja havia fet aquestes visites, però després d’aquella experiènci­a les visites s’han fet més i més importants”, va declarar Depp fa uns mesos. / Redacció

 ?? YOUTUBE ?? Johnny Depp a l’hospital
YOUTUBE Johnny Depp a l’hospital

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain