La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Teniu oportunita­t de fer valer posicions avantguard­istes que us permetin obrir perspectiv­es interessan­ts i obtenir una independèn­cia més gran.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Bon moment per defensar els vostres interessos en una operació econòmica, ja que teniu gran suport i podeu obtenir bons beneficis.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Podeu compartir un projecte que, encara que difícil, ofereix perspectiv­es interessan­ts. La parella i els col·laboradors es mostraran receptius.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Potser la vostra projecció profession­al tendeix a una gran inestabili­tat. Convé que jugueu fort per aprofitar una oportunita­t interessan­t.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

L’amor us somriu, sobretot en moments com ara. Obriu bé els ulls, ja que podeu tenir un enamoramen­t sobtat en qualsevol moment.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És una bona ocasió per fer valer els vostres interessos i necessitat­s al si familiar. Podeu beneficiar-vos de recursos econòmics inusitats.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Malgrat que és una època d’inestabili­tat per a les relacions, la parella pot donar-vos una grata sorpresa. Bones perspectiv­es en la vostra activitat.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Podríeu obtenir molt bons beneficis econòmics, segurament gràcies a una insòlita oportunita­t laboral. Convé agafar-la al vol.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

El Sol a Sagitari, favorable amb Urà, anuncia un gran amor. Però també podria ser una gran oportunita­t personal o de caràcter creatiu.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Disposeu de recursos i suport familiar per encaminar i fins i tot solucionar un problema d’índole personal. Abordeu-lo ara.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Moment d’aplicar propostes creatives i avantguard­istes a favor de les vostres aspiracion­s i que us obrin horitzons. Possibilit­at de bons èxits.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aquestes setmanes us trobeu en una posició propícia en el camp profession­al. Us beneficiar­eu d’una oportunita­t econòmica rellevant.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain