La Vanguardia (Català)

Arriba la quarta edició del Bala Perduda, on hi ha en joc una plaça al Primavera Sound

- BALA PERDUDA

Conferènci­a a càrrec de Xavier Escribano i Joan Grimalt, professors de la facultat d’Humanitats. Universita­t Internacio­nal de Catalunya. Immaculada, 22 (14.15 h).

Presentaci­ó amb música en viu de l’obra del poeta grec Konstandin­os Kavafis, a càrrec del cantautor empordanès Josep Tero. Casa Golferichs. Gran Via de les Corts Catalanes, 491 (18 hores).

Conferènci­a d’Iain CCCB. Montalegre, 5 (18.30 hores). 3 euros.

Presentaci­ó d’aquest llibre de Ramon Cotarelo amb les intervenci­ons de Joan Carles Girbés, Carles Puigdemont i l’autor. Modera Salvador Cot. Teatre Romea. Hospital, 51 (19 h).

Presentaci­ó d’aquest llibre sobre la història i la cultura dels pobles pirinencs. Casa del Llibre. Rambla de Catalunya, 37 (19 hores). Susanna Rafart llegeix Yves Bonnefoy, dintre del cicle de les lectures de la modernitat poètica. Llibreria Jaimes. València, 318 (19 h).

Eulogio Dávalos, concertist­a de guitarra clàssica xilè, presenta aquest llibre de memòries. Casa Amèrica Catalunya. Còrsega, 299 (19 hores).

Presentaci­ó d’aquest llibre de Marta López Cuartero i Jordi Rosés Marinel·lo. Abacus Balmes. Balmes, 163 (19 hores).

Presentaci­ó d’aquest llibre d’Alessandro Scarnato. Casal de barri Pou de la Figuera. Sant Pere més Baix, 70 (19.30 hores).

Projecció d’aquesta pel·lícula de Jean-François Hensgens, França 2015, 102 minuts, basada en l’autobiogra­fia del director. Centre cívic Sagrada Família. Provença, 480 (20 hores).

SI VOLEU PUBLICAR UNA ACTIVITAT EN AQUESTA PÀGINA O A L’AGENDA DIGITAL DE LA VANGUARDIA, ENTREU I CREEU-VOS UN COMPTE A:

 ?? . ??
.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain