La Vanguardia (Català)

Violacions en directe

- Redacció

Un reality rus basat en el film

Els jocs de la fam permetrà l’assassinat i les violacions als seus concursant­s.

La productora d’un reality show rus que emula la pel·lícula Els jocs de la fam anuncia que busca 30 contrincan­ts disposats a sobreviure nou mesos en l’hivern siberià, a 40 graus sota zero, en condicions de lluita extrema, en què l’assassinat i les violacions estaran permesos. Segons The Guardian, cada concursant donarà el seu consentime­nt a poder ser mutilat, assassinat i violat, diu la publicitat. “2.000 càmeres, 900 hectàrees i 30 vides. Tot està permès. Combat, alcohol, assassinat, violacions, fumar, qualsevol cosa”.

Els participan­ts firmaran la renúncia a reclamar, però les regles també indiquen que la policia pot arrestar el que delinqueix­i. “Has d’entendre que la policia vindrà i se t’emportarà”, adverteix l’anunci. “Som al territori de Rússia i obeïm les lleis de la Federació de Rússia”. Els concursant­s aniran als boscos de Sibèria, on viuen óssos i llops. Es permetran ganivets, però les armes estaran prohibides. Hi haurà 2.000 càmeres repartides per l’àrea. Cada concursant també tindrà el seu propi dispositiu d’enregistra­ment.

L’espectacle és la creació de l’empresari Ievgueni Piatkovski, que va dir que “promet ser internacio­nal”. Cinc països ja han expressat el desig de transmetre’l a les seves audiències, i 60 persones ja han sol·licitat presentar-se. El guanyador del programa de televisió Jocs 2: l’hivern, que s’emetrà l’any que ve les 24 hores els set dies a la setmana, s’emportarà 1,6 milions de dòlars.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain