La Vanguardia (Català)

AVUI AL WEB DE ‘LA VANGUARDIA’

-

VIATGES. Hem estat a Londres i et portem aquesta guia pràctica per gaudir del Nadal. La capital del Regne Unit és una de les destinacio­ns més atractives.

MODA. Quines han estat les preguntes sobre moda més buscades l’any 2016. Les preocupaci­ons estilístiq­ues més populars dels usuaris.

MOTOR. Aquest és el Mercedes més car del món, el coneixíeu? El seu valor actual al mercat és de més de 2,5 milions d’euros. És una icona de la competició.

VIU. Per què no som capaços de percebre el nostre olor corporal. Encara que l’aroma de cada persona és única, el nostre cervell prefereix centrar-se en les olors externes.

MENJAR. Les regles del Déu de la truita per no fallar amb la truita de patates. Amb ceba o sense? Quina patata i com fregir-la? David de Jorge ens resol tots els dubtes.

GENT. Jimmy Kimmel revela el seu sou com a presentado­r dels Oscar. El carismàtic presentado­r serà l’encarregat de conduir la cerimònia el 26 de febrer.

VIDA. L’entranyabl­e gest de dos nens que emociona a la xarxa. Els petits van baixar del cotxe del seu pare per ajudar un home en cadira de rodes.

NATURAL. Un esquirol roba 150 llums de Nadal. Una família de Seattle es va quedar perplexa quan es va adonar que faltaven alguns llums.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain