La Vanguardia (Català)

Kidman i Urban intenten salvar el seu matrimoni Han fet un curs de teràpia matrimonia­l de 10.000 euros

- BARCELONA

L’actriu Nicole Kidman i el seu marit, el músic Keith Urban, passen un mal moment en la seva relació, i han passat la major part del 2016 separats pels oceans que separen Austràlia –on resideix ell quan no està de gira o de visita a la seva família– de Los Angeles, on ella té escolaritz­ades les dues filles del matrimoni. Malgrat les aparicions que fan de tant en tant a la catifa vermella per promociona­r les pel·lícules d’ella o els concerts d’ell, la parella passa el pitjor moment després d’una dècada casats.

Segons la revista Woman’s Day, la parella s’ha donat tres mesos per decidir el seu futur, i el diari britànic The Sun es pregunta si hi ha un nou divorci a la vista per a Nicole Kidman: la resposta és un contundent sí.

A tal extrem ha arribat la crisi del matrimoni entre l’actriu i el músic que el mes passat es van sotmetre a una teràpia matrimonia­l que constava d’un curs durant un cap de setmana al gens menyspreab­le preu de 10.000 euros. Això sí, el curs es desenvolup­ava en un idíl·lic retir en una illa dels Estats Units. Pel que sembla, durant el transcurs del curs s’anima els participan­ts a parlar de les seves emocions obertament, amb l’ajuda d’un psicòleg, per mirar que d’aquesta manera les parelles puguin superar les seves diferèncie­s.

Si amb tot això no n’hi hagués prou, tampoc acabarien aquí els esforços de Kidman per salvar la seva vida al costat de Urban. Sempre segons el rotatiu The Sun, l’actriu i les seves filles, Sunday Rose i Faith, han anat aquest cap de setmana a Austràlia per estar en família. Keith Urban està de gira mundial i passarà el Nadal al país natal de la parella. De fet, Kidman va assegurar en una recent entrevista que “el regal de Nadal per a en Keith és la visita de les nenes i meva a Austràlia per anar a la platja per Nadal”.

Pel que sembla, l’arrel del problema seria l’addició a l’alcohol del músic, que es remuntaria a l’any 2007, quan Keith Urban va entrar per voluntat pròpia en una clínica de rehabilita­ció, després que Kidman li deixés clar que ho havia de fer per solucionar els seus problemes per si mateix, perquè ella no ho podia fer per ell.

L’origen dels problemes de la parella seria l’addicció a l’alcohol del músic de country

 ?? MARK SAGLIOCCO / GETTY ?? Nicole Kidman i Keith Urban a l’estrena de la pel·lícula Lion el novembre d’aquest any
MARK SAGLIOCCO / GETTY Nicole Kidman i Keith Urban a l’estrena de la pel·lícula Lion el novembre d’aquest any

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain