La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu a última hora per tractar amb la parella temes en benefici dels fills. Podreu prendre determinac­ions positives sobre ells.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Es veuen encoratjad­es les qüestions familiars. Si hi ha algun tema pendent, en especial si és econòmic, és millor tractar-lo a molt última hora.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats per expressar les vostres idees. Encara que hi hagi dificultat­s en la relació, les decisions de la parella avui seran positives.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Compte amb els diners a primera hora del matí. Però al capvespre podreu tractar temes econòmics relacionat­s amb la família.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La Lluna en LLeó, en bona relació amb Júpiter i Saturn, indica que podreu aprofitar millor oportunita­ts que us afavoreixe­n.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Espereu al capvespre per abordar alguns problemes, en especial si són domèstics, ja que disposareu de recursos econòmics i de suport familiar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Bon moment per dedicar-vos a un tema d’interès personal, sobretot quan s'acabi el dia. Llavors també podreu prendre decisions positives.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Si teniu oportunita­t d’assistir a alguna reunió social al capvespre, no deixeu de fer-ho, ja que podreu entaular tractes molt favorables.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Gaudiu de capacitat per prendre determinac­ions. Sobretot a última hora us sentireu més clars i amb capacitat d’acció.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

En cas que passeu per alguna situació personal difícil, disposareu de més recursos per abordar-la a última hora del dia.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Es donarà molt bona entesa amb la parella, en especial quan finalitzi la jornada. Facilitats per compartir un projecte interessan­t.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

En cas que patiu algun trastorn de salut, probableme­nt disposareu de més defenses i el tractament donarà millors fruits a última hora.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain