La Vanguardia (Català)

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa: casament el 2017?

-

Mentre el comunicat oficial es fa pregar, alguns mitjans ja donen per fet que Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa es casaran aquest proper 2017. Una de les primeres cadenes a difondre-ho ha estat Telecinco, al programa d’Ana Rosa Quintana. En aquest espai s’ha donat per descomptat que la parella hauria aprofitat la reunió familiar durant la Nit de Nadal per fer l’anunci de casament, encara que el cert és que ni Isabel Preysler ni Vargas Llosa no n’han dit res de res, encara. Seria el quart enllaç de Preysler i el tercer de l’escriptor.

La mateixa Isabel Preysler s’ha encarregat d’alimentar la idea del casament les últimes setmanes. “En Mario és molt romàntic. No li podem preguntar com li agradaria que fos el casament perquè el convertiri­a en una novel·la, però contínuame­nt me’n parla”, ha declarat recentment a la revista ¡Hola!. “No em vaig pensar mai que tornaria a estar

pensant a casar-me... però la vida em sorprèn”, va assenyalar.

La parella ha gaudit del Nadal a Miami (Florida), acompanyat­s pels fills d’ella. No hi va faltar ningú: Enrique, Tamara, Julio i Ana hi van anar amb les seves parelles. Ana Boyer, per exemple, va donar compte a través del seu perfil a Instagram de tots els regals que els esperaven sota de l’arbre. Dies abans la seva germana Tamara Falcó compartia un vídeo dalt de l’avió en què de fons es podia veure Mario Vargas Llosa. Tamara acabava d’estar amb la seva mare i el Nobel passant uns dies a Escòcia com a convidats a la festa de Porcelanos­a.

 ??  ?? La parella a l’aeroport de Miami
La parella a l’aeroport de Miami

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain