La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Us trobeu en posició favorable per fer valer les vostres posicions en el medi profession­al. Disposeu de suport i teniu possibilit­at d’èxits.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aprofiteu les facilitats que se us ofereixen per activar converses i contactes sobre un projecte important, però de lenta evolució.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Ocasió de donar impuls a una operació econòmica important. De fet, esteu en posició favorable per defensar els vostres interessos.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Aquests dies agafen especial rellevànci­a les vostres relacions. Possibilit­at d’una col·laboració important, que us ofereix bones perspectiv­es.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Convé que feu valer les vostres propostes en el medi laboral, perquè tindran suport econòmic i podrien donar-vos èxits.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Ara mateix el suport de la parella agafa una especial importànci­a per impulsar una activitat o afer molt beneficiós per als fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Oportunita­t de donar impuls a un tema familiar o relacionat amb l’habitatge. De fet, tindreu facilitats per fer valer les vostres necessitat­s.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Gaudiu de creativita­t i de capacitat per impulsar la vostra activitat habitual. És una bona ocasió per prendre iniciative­s emprenedor­es.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Heu d’aprofitar les oportunita­ts que se us ofereixen aquests dies per activar la vostra economia. De fet, agafa embranzida una operació favorable.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La conjunció de Mercuri amb el Sol a Capricorn, favorable amb Mart, aconsella prendre iniciative­s que afavoreixi­n un canvi personal.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Possibilit­at de remuntar el baix to general a què tendeix el vostre signe aquests dies i abordar certes dificultat­s. Procureu aprofitar-ho.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Mart a Peixos, favorable amb el Sol i Mercuri, anima iniciative­s que podrien impulsar un tema que respon a les vostres aspiracion­s. No ho ajorneu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain