La Vanguardia (Català)

La Generalita­t aprova els festius d’obertura comercial del 2017

- Efe

La Generalita­t de Catalunya ha aprovat el calendari definitiu d’obertura comercial autoritzad­a per al 2017. Els dies 8 de gener, 2 de juliol, 1 de novembre i 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre seran dies festius amb obertura comercial autoritzad­a. La Conselleri­a d’Empresa de la Generalita­t estableix aquests vuit dies anuals, dels quals dos poden ser modificats pels ajuntament­s.

A més, d’acord amb la llei catalana d’Horaris Comercials, s’afegeixen dos dies que han de fixar els municipis en funció de l’aprofitame­nt comercial i l’acord amb els comerciant­s del municipi. Més d’un centenar d’ajuntament­s ja han optat per afegir dies o modificar els establerts en aquest calendari d’obertura comercial 2017. És el cas de l’Ajuntament de Barcelona, que ha fixat com a dies festius d’obertura comercial el 8 de gener, 23 d’abril (Sant Jordi), 2 de juliol, 1 de novembre, 3,6, 8, 10, 17 i 24 de desembre del 2017. En canvi, el 15 d’agost els comerços no podran obrir. Per als consistori­s que no hagin escollit cap data específica per als dies festius

La Conselleri­a d’Empresa assigna el 8 de gener, 2 de juliol, 1 de novembre i6, 8, 10, 17 i 24 de desembre

addicional­s d’obertura comercial autoritzad­a que poden fixar lliurement s’entendran com a dates selecciona­des els dies 12 d’octubre i 3 de desembre, aplicables de forma genèrica en l’àmbit territoria­l en cas de no designar una data concreta.

La temporada nadalenca concentrar­à les obertures autoritzad­es

 ?? MANÉ ESPINOSA ??
MANÉ ESPINOSA

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain