La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

És un moment difícil per a les vostres relacions, ja que podrien arribar a trencar vincles favorables, tant en l’àmbit personal com en el laboral.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Convé molta cautela a la feina, ja que per problemes d’importànci­a es podria frustrar una molt bona oportunita­t d’obrir-vos horitzons.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Opcions per compaginar les exigències d’un projecte interessan­t, encara que difícil, amb un afer molt favorable en benefici dels fills.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Possibilit­at de millores a la llar o fins i tot d’un canvi d’habitatge. Tot i això, això pot veure’s obstaculit­zat per motius profession­als.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Potser us veieu en l’alternativ­a de defensar propostes innovadore­s, totiqueent­renenconfl­icteambuna activitat que us obre perspectiv­es.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Els problemes econòmics d’una operació important, potser en associació, poden fer-vos perdre beneficis o frustrar una negociació.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La conjunció Lluna-Júpiter en oposició a Urà anuncia grans dificultat­s per poder desenvolup­ar una molt bona oportunita­t personal.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Convé molta prudència en l’àmbit laboral, ja que hi ha una oportunita­t important però que alhora comporta problemes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Les dificultat­s que afecten un ésser estimat podrien fer-vos perdre els avantatges d’un bon projecte que respon a les vostres aspiracion­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Atenció a problemes que afecten la família o l’habitatge, ja que podrien repercutir en la vostra projecció profession­al i en una gran oportunita­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Si teniu entre mans cap litigi, tingueu en compte que poden sorgir factors imprevisto­s que en dificultin la bona evolució.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aneu amb compte amb diners, perquè podríeu patir pèrdues d’importànci­a per una operació de risc. Atenció a una bona negociació.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain