La Vanguardia (Català)

FUTBOL ANADA DELS VUITENS DE FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS

-

5

TER STEGEN

Protector Va salvar el Barcelona a l’inici del partit malgrat els quatre gols de després. Va evitar que fos pitjor i això ja és molt. Va sortir diverses vegades de l’àrea per tallar contraatac­s i va treure una mà espectacul­ar en un potent xut de Matuidi. Potser hauria pogut fer una més en la falta de l’1-0.

2

S. ROBERTO

Martiritza­t El PSG va carregar l’atac per la seva banda i no es va equivocar. Bicicletes, temptative­s, driblatges cap a fora i diagonals cap endins... Tot això li va fer Draxler, a qui encara està buscant i que va abusar de la seva falta de conceptes de lateral. Van ser un martiri de 90 minuts.

4

PIQUÉ

Enfonsat Fins ara era el pilar que sostenia la defensa, però tot es va esfondrar a París. Sempre a contrapeu, li va costar de córrer cap enrere. No va poder tapar el xut de Cavani en el 4-0. I els centrals sort van tenir que l’uruguaià no va tenir el seu millor dia.

4

UMTITI

Empetitit Encara que va tallar passades interiors perilloses i va trepitjar l’àrea contrària, no té gens de sort quan juga amb el PSG, que li té la moral minada. Va fer la falta a Draxler que va acabar en el golàs de Di María. Hauria pogut fer el 4-1 però el pal va rebutjar el seu cop de cap.

3

JORDI ALBA

Dubitatiu Li va costar triar entre l’extrem i l’interior que entraven per la seva banda. No seguia Di María quan anava pel mig per por d’abandonar la seva zona (com en el 3-0) i també es va quedar a mitges per tancar Draxler en el 2-0, del qual va ser testimoni directe.

4

BUSQUETS

Desbordat La medul·lar va ser un latifundi per al PSG. Com en els pitjors dies, es va veure desbordat i en inferiorit­at per les arribades dels migcampist­es parisencs sols i amb la pilota controlat. Li passaven com avions. La seva desesperac­ió li va costar una de groga.

2

A. GOMES

Indiferent En 30 partits encara no ha marcat. Ahir va tornar a tenir una ocasió claríssima davant Trapp que hauria estat l’1-1 i canviat l’escenari. Va fallar, igual que a Manchester contra el City. No va seguir Matuidi en les seves incorporac­ions i en lloc de pressionar, mirava amb indiferènc­ia.

3

INIESTA

Displicent Apagat en la primera mitja hora, només va arriscar després quan el Barça va començar a connectar amb el seu capità. Defensivam­ent, va mirar amb displicènc­ia com Di María carregava la cama en el 3-0 i com Meunier arribava a l’àrea per assistir Cavani en el 4-0.

3

MESSI

Desconegut No li va sortir res de res. Ni tan sols una falta que va estavellar en una barrera de dos jugadors. Emery li va col·locar Rabiot a sobre i aquesta pressió li va fer perdre moltes pilotes, com la que va originar el 2-0. Amb ell tot és possible però es va desanimar molt aviat. I amb ell, el Barça.

5

NEYMAR

Solitari Va estar set minuts arreglants­e la bota després d’una trepitjada just al principi del partit. Va ser el més voluntarió­s, amb jugades individual­s. El primer driblatge li sortia però no servia de res perquè el PSG l’envoltava i per tancar-lo a la banda amb quatre rivals.

3

LUIS SUÁREZ

Absent El seu cap va fregar la falta de Di María que va passar per sobre de la tanca per ser l’1-0. En atac se suposava que era ell qui havia de treure avantatge pel seu ofici i saviesa davant un defensa jove com Kimpembe però amb prou feines no se’l va veure prop de l’àrea ni en zona de perill.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain