La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La vostra gran energia i esperit emprenedor reben incentiu. Procureu impulsar les vostres aspiracion­s activant un projecte recent.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Setmanes propenses a agilitar operacions i contactes, cosa que agafa una empenta especial gràcies a algun tipus de suport, potser inesperat.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Moment d’agilitar tota mena de comunicaci­ons, sobretot contactes o converses involucrad­es en un projecte important i interessan­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

És l’ocasió de donar impuls a una operació o associació econòmica important amb iniciative­s emprenedor­es profession­als.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Conjuntura propícia a prendre decisions importants per activar la comunicaci­ó en una col·laboració. O en benefici d’un afer matrimonia­l.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Un bon afer laboral, que ha agafat relleu aquestes setmanes, podria veure’s impulsat per una operació econòmica d’envergadur­a.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Potser la relació matrimonia­l passa per dificultat­s, però podreu confiar en les decisions de la parella en un tema beneficiós per als fills.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Bon moment per fer millores a casa o un canvi d’habitatge. D’altra banda, podria rebre un fort impuls un bon afer familiar.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Potser rebreu una sorpresa, tal vegada una bona notícia relacionad­a amb un ésser estimat. Capacitat per expressar idees molt creatives.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Malgrat la problemàti­ca situació que potser passa la família, ara un bon afer econòmic tindrà amb el suport de la vostra gent.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Mercuri a Aquari, favorable amb Mart, us aviva l’enginy. Bon moment per a iniciative­s que obrin perspectiv­es a un tema personal.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Tot i que són setmanes en què el vostre signe tendeix a un to psíquic una mica baix, tindreu ànims i recursos per abordar alguns problemes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain