La Vanguardia (Català)

Sobre la selectivit­at

-

En resposta a la carta de Noelia Muñoz “Cambios en la selectivid­ad” (11/II/2017), vull precisar que les PAU 2017 mantenen la mateixa estructura i ponderacio­ns d’edicions anteriors. La limitació en el nombre de matèries per escollir a la fase general obeeix a un canvi curricular introduït en el batxillera­t aquest curs, que havia estat prèviament anunciat per garantir la tranquil·litat de docents i estudiants.

Respecte als continguts de les proves, els estudiants catalans s’examinaran d’allò que han estudiat en el batxillera­t i, en cap cas, els estudiants estan obligats en la fase general de les PAU a fer l’assignatur­a de modalitat del seu batxillera­t. Podran optar, de fet, entre les quatre opcions de modalitat disponible­s: matemàtiqu­es, llatí, matemàtiqu­es aplicades a les ciències socials, o història i fonaments de les arts.

No obstant això, aquestes mateixes assignatur­es les podran escollir en la fase específica juntament amb una vintena de matèries. A més, l’assignatur­a de modalitat examinada a la fase general també es ponderarà com a assignatur­a de la fase específica, de manera automàtica, per millorar la nota final si han tret una qualificac­ió igual o superior a 5.

MERCÈ JOU Secretària general del Consell Interuni-versitari de Catalunya

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain