La Vanguardia (Català)

La Garrotxa bull de visitants i activitats a l’Olot x 2

- Olot

La capital de la Garrotxa ofereix aquest cap de setmana el seu millor aparador amb allotjamen­ts, menjars i activitats a meitat de preu en la cinquena edició de la campanya turística Olot x 2. Després de començar ahir, els carrers s’han tornat a omplir un any més de visitants, els hotels i cases rurals han penjat el cartell de complet i la ciutat bull de propostes amb més de 130 ofertes diferents, com concerts, visites guiades i rutes. Els tres dies d’esdevenime­nt –aquest any s’ha allargat una jornada més– només donen per a un tast, però són una bona mostra del que es pot trobar a Olot i la comarca tot l’any. La principal aposta d’aquesta edició és la qualitat.

“Volem que la gent no només vingui per aprofitar una rebaixa sinó que, a més d’un bon restaurant, unes compres o un allotjamen­t, també gaudeixi de l’experiènci­a i visiti els museus o faci una excursió als pobles de la comarca. Per això, hem insistit en els establimen­ts que mantinguin els estàndards de qualitat en els seus productes perquè som conscients que Olot x 2 és un gran aparador de la Garrotxa i hem de deixar un bon sabor de boca a la gent”, subratlla Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat.

Olot x 2, que aquest any porta l’afegitó plus per l’increment d’oportunita­ts i dies que dura la iniciativa a fi d’acollir el màxim nombre possible de visitants, té un destacat impacte econòmic a la ciutat. L’any passat va ser de més de 434.000 euros, tenint en compte les xifres

Aquest any es preveu superar l’impacte econòmic del passat, que va ser de més de 434.000 euros

recollides pels allotjamen­ts, restaurant­s i activitats incloses a la campanya, a part de les enquestes dutes a terme a comerços i altres establimen­ts de serveis. “Aquest any amb l’increment d’ofertes i de dies, creiem que superarem els números de l’edició passada”, afirma Vayreda.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain