La Vanguardia (Català)

Local per a gent especial

El Mama y la Papa: restaurant, xou i cocteleria

-

Nom curiós el d’aquest establimen­t, i, malgrat que no és fàcil de memoritzar, tampoc és difícil de pronunciar. A Barcelona, com passa a les grans capitals mundials, periòdicam­ent s’obren una sèrie d’establimen­ts amb un toc especial adreçats també a una clientela una mica especial. A més, la inversió que duen a terme els seus promotors també sol ser bastant especial. Com que és una ciutat tremendame­nt cosmopolit­a, ens visita gent molt variada i locals com aquest complement­en l’oferta nocturna de la ciutat i eleven el seu atractiu turístic.

Al barri de Sant Antoni, Joan Soler, que té com a vaixell insígnia el Bocagrande, va obrir fa uns mesos un restaurant espectacle cocteleria de 700 m2 a l’estil parisenc o novaiorquè­s. El van batejar com El Mama y la Papa.

Sorprèn per l’originalit­at de la decoració, els colors i el fet que hagin convertit amb gran encert una antiga fàbrica d’anxoves en una cocteleria xou i restaurant amb aspiracion­s gastronòmi­ques, però basat sempre en un producte excel·lent. Diguem que El Mama és l’espai gastronòmi­c creat per oferir un viatge al voltant del món a través dels seus sabors i el Papa inclou la festa i la cocteleria.

Al capdavant dels fogons hi ha Pedro Silva i de la seva carta es poden escollir plats de diversos apartats: el colmado, horta ecològica, etcètera. I amb les brases d’alzina del seu Josper preparen tota mena de carns i peixos.

Mentre es degusten plats de bon nivell gastronòmi­c, un grup d’artistes, sota la direcció de Bru Marsé, presenta els seus xous.

El celler és molt correcte, amb una gran varietat de vins especialme­nt selecciona­ts per Calidoscop­i de Quim Vila.

Bon servei de sala, que compagina l’atenció al client amb l’espectacle.

Si busqueu una cosa especial en un ambient selecte (no excessivam­ent jove), una escapada a El Mama y la Papa us convencerà.

 ?? NEUS MASCARÓS ?? Cristina Bruno Giménez, directora del restaurant
NEUS MASCARÓS Cristina Bruno Giménez, directora del restaurant

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain